Gala Wella – ce coafuri se poartă anul acesta

Echipa de hairstilisti Wella Professionals a dezvaluit pe scena Galei Wella, intr-un spectacol de lumina si sunet, trendurile in hairstyling pentru anul 2014.

Anul acesta, fiecarui sezon ii este dedicat un trend. Urban Native este viziunea pentru primavara/vara iar Borderline Beauty pentru toamna/iarna.

 

Urban Native   pentru Sezonul primavara/vara este caracterizat de o paleta cromatica foarte delicata. Nuantele sunt usor estompate si suprapuse. Pasteluri cretate si nuante fine de coral sunt asezate langa tonurile naturale. Nuante de crem luminoase sunt îndulcite frumos de soare. Stylingul nu este foarte finisat si are cateva accente texturate. Este relaxat iar formele devin fluide, flexibile si foarte naturale.

Borderline Beauty înseamna perspective noi si puternice. Normele de frumusete sunt contestate si ceea ce este considerat ca fiind neconventional devine din ce în ce mai dorit. Stilul de viata Borderline Beauty deschide frontierele catre o linie estetica mai neobisnuita ce propune un ideal de frumusete aproape imposibil si expune o viziune de nerecunoscut a viitorului. Combinand realul si virtualul, viitorul si trecutul, forma si culoarea, elementele mecanice cu cele organice, Borderline Beauty reprezinta frumusetea dar nu asa cum o cunoastem. Ideile conventionale sunt contestate pentru a face loc unor incursiuni experimentale în culoare, forma si stil. Griul este introdus în paleta de culori ca un catalizator si este alaturat unor culori luminoase si naturale precum blondul mustar, rosul caramiziu sau brunetul voalat. Rezultatul final este creativ, inspirational si neasteptat. Stylingul este definit prin texturile provocatoare si simetria neasteptata.

wella 3mic wella 3mic 1


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri