400 g cartofi
100 g faina
7 linguri de zahar
14 prune
ulei
o farfurie de pesmet
Se fierb cartofii curatati de coaja si taiati in cubulete. Dupa ce s-au fiert se piseaza asemeni piureului. Cand s-au racit se amesteca cu faina, un praf de sare si 2 linguri de zahar. Coca va fi un pic moale si putin lipicioasa. Se imparte in 14 parti. Se ia cate o bucata de coca in mana si se intinde un patrat cat sa incapa o pruna. Se rotunjeste in mana astfel incat pruna sa fie uniform acoperita.
Se pune la fiert o cratita cu suficienta apa cat sa acopere galustele. Cand a inceput sa clocoteasca se da focul mic si se pun galustele. Se lasa cam 10-15 minute sa fiarba, pana se ridica la suprafata. Intr-o tigaie se pune uleiul si pesmetul, la foc mic si se amesteca din cand in cand. Cand s-a rumenit se da la o parte de pe foc. Dupa ce s-a racit se pun 3-4 linguri de zahar. Galustele fierbinti se tavalesc bine prin pesmet. Se servesc calde sau reci, dupa preferinta.