Gama Aslavital

Farmec relanseaza gama Aslavital printr-o promotie la raft si complexe de ingrediente personalizate pentru fiecare produs.

Astfel, produsele vor avea ambalaje personalizat, in functie de principiile active continute. Fiecare dintre cele 18 produse Aslavital se diferentiaza printr-un complex de ingrediente unic, format din argila si vitamine, uleiuri sau extracte vegetale.

Gama Aslavital contine in total 18 produse hipoalergenice, destinate ingrijirii tenului sensibil, predispus la iritatii, alergii, cuperoza si ridare prematura.

Produsele valorifica potentialul de exceptie al argilei din Muntii Padurea Craiului, un puternic regenerator fizic, alaturi de ingrediente ca: ulei de orez, ferulan, ginseng, omega 6, extract de alge, unt de cacao, colagen sau elastina.

Promotia se va derula in perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2009, sub denumirea de Cauta cheita frumusetii' si este valabila pentru toate produsele din gama Aslavital, care au inscris pe ambalaj insemnul de concurs.

Cumparand produsele Aslavital, poti fi una dintre castigatoarele unuia dintre cele 500 de medalioane in forma de cheita, realizate din aur de 14 carate.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice