Gama Bioten

O gama de produse cosmetice bazata pe miere de albine si ingrediente naturale atent selectionate, care sunt sigure pentru tenul tau si pun in evidenta frumusetea ta naturala.

Noua Crema Hidratanta de zi BIOTEN cu miere si cimbrisor este special conceputa pentru a improspata si revitaliza tenul normal/ mixt.

Cu o textura speciala, crema se absoarbe usor si asigura hidratare pana la 24h.

Mierea, un agent nutritiv natural, contribuie la mentinerea echilibrului optim de hidratare si la intarirea protectiei naturale a pielii.

Totodata, contine o varietate de vitamine si minerale care asigura tenului elasticitatea si hranirea necesara.

Cimbrisorul are proprietati antioxidante recunoscute si purifica tenul. In acelasi timp, ajuta la pastrarea unui aspect sanatos al tenului.
Pret: 50 ml – 11.2 lei

Laptele Demachiant Bioten cu Miere si Cimbrisor curata eficient si improspateaza tenul normal / mixt, fara sa-l usuce. Indeparteaza delicat machiajul si impuritatile acumulate pe parcursul zilei, permitand epidermei sa respire.

Mierea, un agent nutritiv natural, contribuie la mentinerea echilibrului optim de hidratare al pielii, iar Cimbrisorul are actiune antiseptica, protejand pielea impotriva agresiunilor din mediu. Astfel, tenul este curatat si hidratat, lasand o senzatie placuta de improspatare.
200 ml – 10.8 lei

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice