Gama Cif spray – produse pentru curatenie

Noua gama Cif spray, destinata utilizarii de zi cu zi, imbina eficienta cu rapiditatea, oferind solutia ideala pentru indepartarea petelor usoare.

Cif Bathroom, spray pentru baie
Cif Bathroom, spray pentru baie:
indeparteaza depunerile de sapun dupa dusul celor mici, petele de pe chiuveta dupa ce te-ai spalat pe dinti sau picatura de fond de ten cazuta pe polita oglinzii din baie dupa ce te-ai machiat dimineata.

Cif Kitchen & Degraser, spray pentru bucatarie
Cif Kitchen & Degraser, spray pentru bucatarie:
pe baza de bicarbonat, cu ajutorul caruia se pot curata rapid urmele de grasime, mancare, cafea sau ceai, te ajuta sa pastrezi curate blatul dupa micul dejun, chiuveta dupa ce ai spalat vasele sau aragazul dupa ce tocmai ti-ai facut o omleta.

Cif Windows and Shine, spray pentru geamuri
Cif Windows and Shine, spray pentru geamuri si suprafete lucioase:
indeparteaza urmele de manute pe care cei mici le-au lasat pe masa de cafea din sufragerie, curata ecranul televizorului de praf si pete si iti lasa ferestrele curate si stralucitoare.

 

 

Noua gama Cif spray indeparteaza usor si rapid petele proaspete de zi cu zi.

Despre Unilever
In fiecare zi, 160 milioane de consumatori aleg un produs Unilever dintre cele 400 de marci si 14 categorii de produse destinate alimentatiei, ingrijirii locuintei si ingrijirii personale.

Compania investeste anual peste 1 miliard de euro in cercetare si dezvoltare, in cele 5 laboratoare Unilever care exploreaza noi idei si tehnici pentru dezvoltarea produselor companiei.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati