Gama L’Occitane, pentru mama si copil

Untul de Shea – un ingredient miraculos
Datorita proprietatile sale miraculoase, untul de shea, folosit in concentratii ridicate in produsele LOccitane pentru ingrijirea fetei si a corpului, hranesc si hidrateaza in profunzime pielea, conferindu-i o protectie adecvata si completa pe tot parcursul anului.

Datorita acestor proprietati, untul de shea este utilizat si ca principal ingredient al gamei LOccitane pentru mama si copil.

Gel de curatare pentru copii cu extract de shea, 300ml
Imbogatit cu unt de shea, extract de galbenele si glicerina, acest gel se utilizeaza pentru curatarea delicata a corpului si a parului. Curata, hidrateaza si confera protectie pielii sensibile a copiilor.  Nu contine parabeni, silicon sau coloranti.

Apa parfumata pentru mama si copil
Parfumeaza delicat pielea fina si fragila a bebelusului si a mamicii. Formulat sub supraveghere pedriatica, acest produs garanteaza toleranta maxima pentru pielea bebelusului, fiind un produs hipoalergenic. Formula fara alcool si fara parabeni.

Se aplica pe corp si pe par pentru a parfuma si catifela pielea bebelusului sau se poate pulveriza pe hainutele acestuia sau in patut, pentru a parfuma delicat. Mamicile o pot folosi pe fata ca si lotiune tonica, pe corp sau pe par.

Crema mama si bebelus pt fata si corp
Folosita zilnic aceasta crema hraneste si hidrateaza pielea delicata a bebelusului si a mamei. Cu o textura densa, bogata in unt de shea (7%), protejeaza pielea de factorii externi (poluare, frig, soare). Uleiul de migdale si extractul de galbenele calmeaza pielea iritata si o catifeleaza.

Formulat sub supraveghere pedriatica, acest produs garanteaza toleranta maxima pentru pielea bebelusului, fiind hipoalergenic. Formula fara alcool, parabeni. Se aplica in strat subtire pe fata si corp pentru a hidrata si hrani, insistand pe zonele cu pielea mai uscata. Se poate folosi de catre mamici ca si crema de fata.

Balsamul pentru mama si copil
Hraneste, protejeaza si catifeleaza pielea fragila a bebelusului si pielea delicata a mamicilor. Formula fara parfum, coloranti sau conservanti. Formulat sub supraveghere pedriatica, acest produs garanteaza toleranta maxima pentru pielea bebelusului, fiind un produs hipoalergenic.

Contine unt de shea pentru a hrani si hidrata pielea si galbenele cu rol antiiritant. Se foloseste ca si produs de masaj pentru bebelus sau pentru a preveni eritemul fesier.

Mamicile il pot utiliza pe intreg corpul, in zonele cu pielea foarte uscata, impotriva vergeturilor sau impotriva uscarii si deshidratarii pielii.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati