Gama Sensitive, Henkel

Gama Sensitive, Henkel, Persil Sensitive Aloe Vera Pearls, Silan Natural Aloe Vera&Pearls, Balsamul de rufe, detergent, noutati

Hainute ingrijite si o piele rasfatata, cu ajutorul gamelor „Sensitive' relansate de Henkel: Persil Sensitive Aloe Vera Pearls si Silan Natural Aloe Vera&Pearls.

Daca tu sau copilul tau aveti o piele sensibila, atunci intelegi perfect de ce este important sa ingrijesti corespunzator hainele. Acestea sunt in contact direct cu pielea si, prin urmare, trebuie sa fie atent intretinute si spalate.

Henkel se adapteaza nevoilor tale si relanseaza cele doua game de ingrijire a hainelor, special concepute pentru persoanele cu piele sensibila:

Persil Sensitive (primul detergent sensitive de pe piata romaneasca) are acum o noua formula inovatoare testata dermatologic – „Aloe Vera Pearls'. Noua gama Persil Sensitive contine micro-perle de Aloe Vera care, in timpul procesului de spalare, se deschid si elibereaza ingredientul special Aloe Vera in tesaturi.

Pret recomandat: – pudra: intre 19,94 Lei si 73,69 Lei, in functie de gramaj (1 kg – 6 kg) ; – gel: 30,48 Lei (1,5 L)

Balsamul de rufe Silan Sensitive devine acum Silan Natural Aloe Vera&Pearls si promite un parfum proaspat de aloe vera pentru hainele tale, la fiecare miscare sau atingere, parfum care persista timp indelungat.

Este disponibil in doua variante cu parfum diferit: Almond Milk si Avocado Oil, ambele in combinatie cu Aloe Vera.

Pret recomandat: intre 6,94 Lei si 15,45 Lei, in functie de gramaj (500 ml – 2L).
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Mai multe din Noutati
Buton