Gateste, degusta si distreza-te, la Cook&Fun

Petrecerile Delice. Un nou concept de petrecere a timpului liber in Romania. Din 9 noiembrie, incearca o noua reteta. Care imbina gatitul si distractia. Iti doresti o masa gustoasa?

Vrei sa incerci preparate inedite? Petrecerile Delice se adreseaza tuturor: atat celor pasionati de gatit, cat si celor pasionati de savurarea mancarurilor alese. Si nu oricum. Ci alaturi de bucatari celebri.

Horia Virlan si Cezar Munteanu isi insusesc rolurile de profesori. Si impartasesc secrete si bune practici in bucatarie. Reusita este sigura. Nimeni nu va fi scos la lectie. Dimpotriva. Petrecerile Delice inseamna seri relaxante, pline de voie buna si arome imbietoare.
Fiecare seara are o tema dedicata.

In 9 noiembrie, se gateste si se manaca in stil mediteranean. Participantii vor experimenta si culturile gastronomice ale Spaniei, Italiei, Greciei sau Mexicului. Fiecare participant va avea la dispozitie toate ingredientele si propria-i insula de gatit pentru a pregati rapid delicioasele retete.

Intalnirile Delice vor avea loc de luni pana vineri, de la 18:30 la 21:30, in restaurantul din cupola World Trade Plaza – Piata Montreal nr. 10, Sector 1. Costul unei seri este de 94 de lei de persoana si include, pe langa delicioasele feluri de mancare, si apa, cafea si vin.

Intra pe www.petreceriledelice.ro, afla mai multe detalii si rezerva-ti un loc alaturi de Horia Virlan si Cezar Munteanu.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri