Geluri pentru curatenia universala de la Cif

Daca pana in prezent erati nevoiti sa achizitionati mai multe produse diferite care ocupau mult spatiu in baie si in bucatarie, acum Cif va ofera o varianta practica, eficienta si ideala pentru bugetul familiei: Noile Geluri care lasa in urma o casa ingrijita, ireprosabila.

In aceasta luna Cif a lansat o noua gama de produse universale de curatenie Cif Gel, formata din: Cif Gel cu Clor Activ si Cif Gel pentru Baie. Acestea pot fi utilizate pe toate suprafetele lavabile din casa, lasandu-le curate, stralucitoare si placut mirositoare.

Aceasta gama aduce un plus atat in cazul investitiei si al diversitatii in utilizare, cat si in cel al spatiului destinat pastrarii recipientelor. Cif Gel cu Clor Activ si Cif Gel pentru Baie sunt suficiente pentru a avea o casa ingrijita.
Cif Gel cu Clor Activ, destinat curatarii si inalbirii suprafetelor lavabile, este ultradegresant si eficient in toate conditiile de duritate a apei; curata murdaria dificila precum petele de ceai, vin rosu, sau petele de fructe rosii, lasand in urma un parfum proaspat.
Cif Gel pentru Baie este destinat indepartarii murdariei din baie precum depunerile de piatra sau urmele de apa si sapun si are o eficienta maxima in toate conditiile de duritate a apei.

Noile geluri de la Cif pot fi folosite atat nediluate, cat si diluate.
Sub forma nediluata, Cif Gel cu Clor Activ si Cif Gel pentru Baie pot fi utilizate pe suprafetele lavabile mici precum obiectele sanitare, aparatele electrocasnice, placile din gresie sau faianta. Cif Gel nediluat se poate aplica pe un burete sau direct pe suprafata murdara si necesita clatire.

Sub forma diluata, noile geluri Cif pot fi folosite pe podelele lavabile din intreaga casa, prin dozarea a doua capacele intr-o galeata cu apa, iar in acest caz clatirea dupa utilizare nu este necesara.
Cif iti recomanda sa folosesti gelurile nediluate prin aplicarea pe buretii Vileda Soft Power, care pot fi utilizati de mai multe ori fara sa se degradeze si nu zgarie suprafetele.

Pret recomandat Cif Gel: 9,28 lei.

Cif Gel cu Clor Activ si Cif Gel pentru Baie completeaza celelalte game de produse Cif existente in Romania:

  • Cif Cream – formata din Cif Cream si Cif SuperCream Universal;
  • Cif Spray – formata din spray-uri pentru curatenia zilnica (Bathroom, Kitchen & Degreaser, Windows & Shine), spray-uri pentru murdaria dificila (Cif Inox, Cif Power Creams – Baie, Bucatarie, Cif Power Cream Universal);
  • Cif Brilliance(Cif pentru podele lavabile si Cif pentru podele din lemn).

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati