Generali lanseaza o noua oferta de asigurari pentru copii si parinti

Planul de finantare pentru educatia copilului si 50% reducere la asigurarea de sanatate a acestuia.

Incepand cu 21 septembrie, Generali Asigurari a initiat o actiune de promovare a asigurarilor pentru copii.

In acest sens a lansat o oferta avantajoasa pentru parinti: la incheierea unui plan de finantare si economii pentru educatia copilului, de tip Majorat, parintii primesc si 50% reducere la asigurarea de sanatate a acestuia – Focus Plus.

Majorat este polita de finantare si asigurare flexibila pentru siguranta financiara a copilului dupa implinirea varstei de 18 ani, iar asigurarea de sanatate ofera protectie in caz de accident sau imbolnavire.

Pentru accesarea politei Majorat este necesar ca varsta copilului sa fie mai mica de 13 ani in momentul incheierii contractului, iar parintele sau tutorele legal nu trebuie sa fie mai varstnic de 65 de ani la incheierea contractului.

Polita asigura flexibilitate in deciziile parintelui, suma asigurata plus participarea la castig putand fi platite esalonat, sub forma de renta de studii sau integral la majorat sau la orice varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani.

Avantajele asigurarii constau in faptul ca asiguratul poate beneficia de ingrijiri medicale in orice spital, iar acoperirile sunt valabile pentru evenimentele petrecute in intreaga lume. Indemnizatiile nu sunt platite spitalului, ci direct Asiguratului.

De asemenea, in caz de spitalizare, pentru primele 14 zile se ofera dublul indemnizatiei de spitalizare, fata de restul perioadei. Aceasta polita de sanatate este utila atat copiilor, cat si parintilor sau altor membri ai familiei.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri