Gerovital H3 Evolution, Farmec

Farmec Cluj-Napoca a lanseat gama Gerovital H3 Evolution, formata din zece produse care acopera toate nevoile tenului.

Gama, structurata pe doua grupe de varsta, foloseste complexul anti-imbatranire SOD – Trylagen – GP4G, care actioneaza la nivel celular pentru atenuarea ridurilor, regenerarea colagenului responsabil de elasticitatea pielii si reinnoirea energiei celulelor.

Cele trei principii active din formula noii game actioneaza direct la nivelul proceselor de imbatranire, realizand un tratament intensiv:

  • SOD, supranumita superenzima antiimbatranire', este cea mai activa enzima antioxidanta de origine naturala, cu efecte pe termen lung in refacerea fermitatii pielii.
     
  • Trylagen-ul actioneaza impotriva ridurilor si reda elasticitatea pielii, prin stimularea producerii de noi fibre de colagen si elastina.
     
  • GP4G regenereaza tenul din interior, fiind o sursa de energie pentru celulele imbatranite, care au o capacitate redusa de a genera si stoca energia.

Produsele destinate femeilor cu varsta de peste 30 de ani – crema lift hidratanta de zi cu FP15, crema lift regeneranta de noapte, crema anticuperozica calmanta si un exfoliant enzimatic – combat primele semne ale imbatranirii, cum ar fi liniile fine, cearcanele si pungile de sub ochi sau lipsa de stralucire a tenului.

Acestora li se adauga produsele de demachiere – apa demachianta tonifianta si laptele demachiant tonifiant, care se adreseaza tuturor tipurilor de ten.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice