Gerovital pentru bărbați

Farmec lansează Gerovital H3 MEN, o gamă completă de îngrijire pentru bărbați care include produse pentru îngrijirea feței și a corpului, șampoane, gel de păr, deodorante, produse pentru și după bărbierit.

Pielea, scalpul și părul bărbaților au caracteristici diferite de cele ale femeilor și, de aceea, produsele de îngrijire trebuie să fie potrivite nevoilor acestora. Noua linie de produse Gerovital H3 MEN este rezultatul experienței îndelungate a specialiștilor Farmec care au creat formule optime pentru îngrijirea zilnică a bărbaților. Produsele Gerovital H3 MEN beneficiază de complexul antiage Gerovital H3, care previne semnele îmbătrânirii premature a tenului și menține pielea hidratată și tonifiată. În plus, complexul Sepilift, extras din plante, oferă tenului un efect de lifting vizibil, atât prin redarea fermității, cât și prin diminuarea ridurilor.

Noua gamă de îngrijire pentru bărbați include 15 produse care acoperă o arie amplă de nevoi: Crema antirid, Spuma de ras, balsam după ras, deodorante-antiperspirante, șampoane și gel pentru păr și gel de duș.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri