Gerovital Plant de la Farmec – prima gama completa fara conservanti

Farmec Cluj-Napoca, cel mai mare producator roman de cosmetice, lanseaza prima gama completa fara conservanti – Gerovital Plant – dedicata femeilor cu varste cuprinse intre 20 si 45 de ani.

Gerovital Plant de la Farmec Noua gama, formata din 12 produse pentru ten, corp si par, are la baza o formula cu extract organic de floare-de-colt si este lipsita de parabeni si alergeni.

Formularile gamei au la baza extractul bio de floare-de-colt, certificat ECOCERT Franta si complexul Herbatonic, compus din plante din flora transilvana.

Gerovital Plant contine produse pentru fata, corp si par, fiind o gama de intretinere completa, care valorifica extractele din plante si are puternice proprietati de protectie si regenerare.

Extractul bio de floare-de-colt, obtinut din culturi controlate certificate BioSuisse, are rol cheie, datorita incontestabilelor sale proprietati de protectie si regenerare a pielii, fiind un ingredient activ care contracareaza actiunea distructiva declansata de radicalii liberi asupra acidului hialuronic, fibrelor de colagen si elastina proprii pielii.

Alte ingrediente naturale isi aduc contributia pentru o piele frumoasa si sanatoasa: 

Gerovital Plant de la Farmec

  • Complexul Herbatonic contine 20 de minerale, 10 vitamine si 13 oligoelemente, avand o contributie importanta in hidratarea, hranirea si remineralizarea pielii;
  • Ceramidyl-Omega este un ingredient activ complet, de origine vegetala, un amestec original de acizi grasi esentiali (Omega 3, Omega 6, Omega 9) si glico-ceramide pure. Acesta imbunatateste procesele de restructurare epidermica si coeziunea intre corneocite si reface functia de bariera a pielii, care devine astfel mai putin permeabila pentru factorii de mediu nocivi. Ridurile sunt diminuate, sunt imbunatatite hidratarea, elasticitatea si senzatia de confort a pielii;
  • Uleiurile vegetale de avocado, jojoba, germeni de grau si soia, ceara de albine si untul de cacao restabilesc bariera hidro-lipidica a pielii, previn procesele de imbatranire prematura cauzate de radicalii liberi, cresc elasticitatea, supletea si gradul de hidratare al pielii;
  • Vitaminele A si E imbunatatesc elasticitatea pielii si previn procesele de imbatranire cutanata;
  • Aquaxylul este un ingredient hidratant de exceptie, un amestec de glucozide de origine naturala si vegetala, fara conservanti, fara alergeni si fara organisme modificate genetic.

Pentru demachierea si tonifierea tenului, gama ofera un Lapte demachiant, Tonic hidratant si Demachiant delicat pentru ochi si buze, in timp ce pentru ingrijirea fetei, gama include Crema Hidratanta, Crema nutritiva, Crema antirid, Serul contur pentru ochi si buze si Crema antiimperfectiuni.

Setul de produse pentru intretinerea pielii corpului – Crema anticelulitica, Crema restructuranta antivergeturi -, si cel pentru par Sampon si Balsam hidratant – completeaza gama si asigura un puternic efect hidratant.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice