(P) Gerovital Tratament Expert, gama perfectă pentru regenerarea părului după naștere

Venirea pe lume a unui copil este cea mai frumoasă etapă din viața unei mămici, dar poate fi și una stresantă, în care corpul întâmpină diverse schimbări hormonale și are nevoie de o îngrijire suplimentară.

Unele dintre cele mai des întâlnite probleme sunt căderea părului și degradarea acestuia, în special în primele șase luni de la naștere. În această perioadă, firul de păr se poate subția și își poate pierde din strălucirea de altădată. De aceea, experții recomandă utilizarea unor produse pe bază de ingrediente de ultimă generație, care îngrijesc atât scalpul, cât și firul de păr pe toată lungimea sa, oferindu-i hidratare, întărire și strălucire.

În acest scop, specialiștii Gerovital îmbină 50 de ani de tradiție cu inovația pentru a crea cele mai eficiente produse cosmetice dedicate podoabei capilare. Gerovital Tratament Expert, marca numărul 1 de îngrijire a părului în topul preferințelor româncelor, include o gamă vastă de produse ce redau sănătatea părului, ajutându-l totodată să facă față cu succes acțiunilor distructive la care este supus zi de zi.

Claudia Pavel, fericită mămică și una dintre vedetele cu cea mai frumoasă podoabă capilară, susține că secretul părului său inconfundabil este kitul de regenerare Gerovital Tratament Expert. Format din 2 seruri de regenerare, kitul de tratament Gerovital are la bază o formulă inovatoare cu un complex de vitamine B5, A și E, extracte vegetale și Keratină ce luptă eficient împotriva căderii excesive a părului, a deshidratării, oxidării și împiedică cu succes pierderea elasticității, uscarea scalpului și îngrășarea excesivă.

Kitul de regenerare Gerovital Tratament Expert este rețeta perfectă pentru un păr ca de reclamă. Gama aceasta a fost dragoste la prima vedere, mai ales că am văzut cum părul meu își îmbunătățește considerabil aspectul încă de la prima utilizare. După sarcină, părul meu începuse să aibă un aspect tern, dar kit-ul de regenerare i-a redat suplețea și strălucirea. În plus, cele două seruri ajută și la îmbunătățirea circulației la nivel capilar, stimulând creșterea sănătoasă a părului. Sunt atât de încântată de acest kit încât l-am recomandat și prietenelor mele', spune Claudia Pavel.

Pentru un efect optim, specialiștii Gerovital recomandă îmbinarea kit-ului de regenerare cu șamponul și serul anticădere. Acestea au la bază un complex de elemente active ce acționează dual asupra firului de păr, întărind rădăcina acestuia și stimulându-i, totodată, creșterea. Astfel, părul devine viguros și sănătos, iar tu vei radia de frumusețe.

Uită de căderea părului după naștere, folosește gama Gerovital Tratament Expert și fii experta propriului tău păr!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere