Gestul impresionant al unei mame pentru fiica sa

Jessica Sands, a inceput sa isi deseneze un semn rosu pe fata din momentul in care pe fata fiicei sale Madison, in varsta de 7 luni, a inceput sa creasca un hemangiom.

Mamica devotata, isi deseneaza zilnic un semn pe fata, cu un ruj rosu, pentru a o ajuta pe fiica sa sa fie mandra de semnul pe care aceasta il are pe fata.

Hemangiomul care a crescut pe fata lui Madison, este o colectie de vase de sange pe sub piele, care formeaza o umflatura.

Initial, Jessica a crezut ca semnul de pe fata lui Madison este o ciupitura, insa dupa 5 luni de la aparitie, semnul de pe fata a ajuns o tumora de 2 cm.

Medicii au confirmat ca hemangiomul este benign si ca va fi nevoie sa fie indepartat chirurgical doar in cazul in care va cauza probleme de vedere.

MOM WEARS LIPSTICK ON CHEEK TO SUPPORT BABY DAUGHTER WITH FACIAL BIRTHMARK!: Jessica Sands wanted her daughter as she…

Posted by The Sallyvist on Friday, October 23, 2015

 

Ingrijorata ca fiica sa va creste si se va simti rusinata de semnul pe care il are, Jessica a decis sa isi deseneze si ea un semn identic pe fata, declarand ca „Am decis sa imi desenez si eu un semn pe fata, pentru a-i arata lui Madison, ca trebuie sa isi poarte semnul cu mandrie, atunci cand va creste. Faptul ca port si eu semnul ma face sa fiu foarte mandra, pentru ca suntem la fel, nu este vazuta ca fiind diferita, pentru ca amandoua suntem la fel.”

Semnul pe care mi l-am pus eu pe fata o va face sa realizeze ca este perfect normal si ca nu o schimba ca persoana si ca acest semn nu conteaza. Chiar si cand va creste, voi continua sa imi pun semnul pe fata pentru ca va fi din ce in ce mai constienta ca o sustin.

Shane & Phil’s „Feel Good Story of the Day” on WYN 106.9(powered by Steve Marsh Ford in Milan)Lipstick is often the…

Posted by WYN 106.9 on Monday, October 26, 2015

Multi oameni imi privesc fiica cu dezgust sau cu ingrijorare cand vad semnul de pe fata. Momentan, Madison este prea mica sa realizeze ca oamenii o fixeaza cu privirea, insa va realiza asta pe masura ce va creste. In ochii mei, nu este nimic de care ar trebui sa ii fie rusine. Este doar o diferenta cosmetica. Oamenii au tatuaje, piercing-uri si alte obiecte decorative pe fata sau pe corp si nu vad de ce oamenii ar fi dezgustati de ceva ce fiica mea are din nastere.”

Sursa: mirror.co.uk
Foto: 123rf.com; facebook.com
Text: Simona David


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie