Gestul impresionant al unei stewardese, cand un bebelus din avion plangea neincetat

O intamplare inedita, petrecuta la mii de metri deasupra pamantului, a impresionat zeci de mii de oameni din toate zarile, dupa ce pe retelele de socializare a aparut o imagine impresionanta.

Concret, o stewardesa de la Philippine Airlines a intervenit si a ajutat o mamica aflata in dificultate in timpul zborului, hranindu-i bebelusul de doar cateva zile.

Stewardesa, mama la randul sau, a sarit imediat in ajutor proaspetei mame

Depasindu-si cu mult atributiile de serviciu, insotitoarea de zbor s-a dus sa verifice daca mama se descurca cuu micutul, incercand sa ajute.

A intrebat mama daca totul este in regula si asa a aflat de la o mama inlacrimata ca cel mic ramasese fara formula de lapte si ii era teribil de foame.

Ceilalti pasageri deja incepusera sa se uite insistent la mama si copilul ce nu inceta sa planga, asa ca insotitoarea de zbor a luat o decizie ce avea sa salveze situatia.

Avand ea insasi o fetita de 9 luni acasa, Patrisha nu a ezitat sa alapteze nou-nascutul, caruia ii era atat de foame incat deja avea facea gesturile specifice de supt.

Femeia se auto-proclama un aparator al alaptarii si e tare fericita ca a avut ocazia sa faca un gest minunat si sa ajute nou-nascutul.

 

Imagine: Facebook Patrisha Organo

 

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Alimentatie