Gestul impresionant pe care o mamica il face, ca fiul ei sa aiba cu cine sa se joace

Pentru majoritatea mamicilor, socializarea copiilor lor cu alti parteneri de joaca este ceva firesc, care vine de la sine si cu care de cele mai multe ori nici nu sunt nevoite sa-si bata capul; pur si simplu se intampla, copiii se intalnesc la locul de joaca si se imprietenesc in cateva minute. Pentru altele insa, lucrurile nu stau la fel de roz. Exista mamici care ar da orice pentru ca puii lor sa aiba un partener de joaca, sa fie tratati in acelasi mod in care toti ceilalti copii sunt tratati.

Un cort gratis, in schimbul unui prieten

O mamica a mers chiar mai departe si a postat intr-un grup de Facebook dedicat donatiilor, oferind oricui din orasul Galati un cort de jucarie, cu o singura conditie: parintele care avea sa accepte donatia sa isi aduca prichindelul macar o data pe saptamana sa se joace cu copilul ei.

Mama explica gestul spunand ca cel mic, in varsta de 3 ani, are o forma de autism si ceilalti copii nu se joaca cu el. Astfel, femeia spera ca donand din jucariile celui mic sa reuseasca sa il ajute sa socializeze si sa se joace cu alti copii.
Reactiile nu au intarziat sa apara: la scurt timp alte mamici au scris comentarii in care fie il invita pe cel mic la joaca, fie isi exprima empatia fata de suferinta mamei.

Unele dintre femei povestesc chiar din experienta proprie, ce inseamna sa cresti un copil cu tulburari de spectru autist intr-o societate in care acesti copii nu sunt tratati la fel ca toti ceilalti.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau