Gestul incredibil al lui Mos Craciun pentru un baietel

In fiecare an, ori de cate ori copiii se strecoara sub brad sa deschida cadourile aduse de Mos Craciun, exista undeva, poate chiar langa mai aproape decat am crede, un copil ce nu se va bucura la fel de Sarbatorile de Iarna. Acest lucru nu e pentru ca nu ar vrea sau nu are aceleasi dorinte similare cu un copil dezvoltat normal, ci pentru ca poate percepe intreg fenomenul intr-un mod diferit de al nostru.

Pentru unii copii, Mos Craciun e inca un mister nedeslusit, acel personaj popular dedicat majoritatii copiilor, dar nu neaparat si lor. Ei bine, desi in mod obisnuit s-ar spune ca nu se face primavara cu o singura floare, cu acest Mos Craciun din aceasta intamplare, sigur se face Craciun, un Craciun pentru toti copiii.

Mama baietelului a povestit o intalnire inedita dintre fiul sau, Matthew, si Mos Craciun, intr-o locatie ce pare a fi un centru comercial.

El e orb si autist, insa e tare interesat de Mos Craciun”

Femeia i-a explicat soptit Mosului „el e orb si autist, insa e tare interesat de Mos Craciun.” Mos Craciun a inteles imediat situatia si s-a lasat pe vine in fata baiatului, pentru a-l intampina cum se cuvine.

„A stat de vorba cu Matthew ceva timp. L-a lasat sa il atinga, i-a spus sa il traga de barba, de caciula si au discutat despre costumul rosu de Mos.
Apoi Mosul l-a intrebat pe baietel daca mai doreste sa simta ceva anume, iar copilul i-a spus ca ar vrea sa ii simta „<>. Astfel, Mosul s-a lasat pipait pe intreaga fata, inclusiv pe ochi, pentru ca cel mic sa isi poata forma o idee despre cum arata celebrul Mos Craciun.
In final, batranul Mos Craciun l-a intrebat daca a simtit vreodata un ren si l-a dus sa atinga coarnele renului impaiat ce facea parte din decor.
A fost incredibil, inima mi-a saltat de bucurie vazandu-l pe Matthew atat de interesat”, a povestit mama, emotionata, intr-o postare de Facebook.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau