Gestul unei politiste ce a alaptat un copil subnutrit a facut inconjurul lumii

Povestea unei politiste a facut inconjurul lumii, dupa ce femeia a sarit in ajutor unui bebelus puternic subnutrit.

Ea insasi proaspata mama, Celeste a facut un gest minunat cand a fost pusa in fata unei situatii dificile.

Celeste Jaqueline Ayala, o tanara politista din Buenos Aires, Argentina, fusese chemata la un spital de pediatrie local, unde a fost adus un bebelus grav subnutrit, ce plangea de foame.
Pentru ca si-a dat seama ca medicii nu puteau sa se ocupe imediat de el, femeia a luat initiativa si a inceput sa il alapteze ea insasi, pana ce bebelusul s-a oprit din plans:

Copilul a fost adus la spital intr-o stare deplorabila

„Am vazut ca era infometat, tot baga mana in gura, asa ca le-am cerut sa mi-l dea sa-l tin in brate si sa-i dau sa manance.
A fost un moment trist, mi-a frant inima sa-l vad asa. Lumea ar trebui sa fie mai receptiva la problemele copiilor, asta n-ar trebui sa se mai intample.”, a explicat tanara politista.

Mama copilului neglijase bebelusul, care ajunsese intr-o stare deplorabila. Angajatii spitalului au descris copilul ca fiind murdar si urat mirositor. Asta insa n-a oprit-o pe Celeste sa il hraneasca fara ezitare.

Gestul femeii a fost primit cu urale inclusiv in mediul online, foarte multi oameni felicitand-o pentru ca a hranit bebelusul.

Au existat insa si suficiente persoane care sa o acuze pe mama, sustinand ca doar mama naturala a bebelusului ar trebui sa fie cea care sa il alapteze. Totodata, au existat si voci ce au pus la indoiala starea de sanatate a agentului de politie, sustinand ca aceasta ar putea avea vreo boala transmisibila prin lapte.

Sursa: scarymommy.com

Imagine: Facebook Marcos Heredia


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Alimentatie