Ghici cat de mult te iubesc

Ghici cat de mult te iubesc', cea mai noua carte lansata de editura Cartea Copiilor, este primul volum al lui Sam McBratney tradus in limba romana.

Cartea spune, cu delicatete si umor, povestea iepurasului Castanuta-cel-Mic, care incearca sa-i arate lui Castanuta-cel-Mare cat de profunda este dragostea ce i-o poarta.

«Ghici cat de mult te iubesc» este o premiera atat pentru editura Cartea Copiilor, cat si pentru intreaga piata de carte din Romania.

Suntem onorati sa fim primii care aduc micilor cititori una dintre cartile magice scrise de Sam McBratney, o poveste care, cu siguranta, va fascina prin emotia transmisa si prin candoare.

Pe viitor, vom incerca sa aducem copiilor romani si alte titluri ale binecunoscutului autor', subliniaza Alexandru Calin, Director Cartea Copiilor.

Ghici cat de mult te iubesc' este o poveste pe care fiecare parinte a trait-o imediat ce copilul sau a invatat sa vorbeasca destul de bine.

Plin de sensibilitate, dar si amuzant, jocul dinainte de culcare dintre iepurasii Castanuta-cel-Mic si Castanuta-cel-Mare (care poate fi inzestrat ori cu rolul tatalui, ori cu al mamei) incurajeaza o relatie profunda si calda intre copil si parinte. Ilustratiile Anitei Jeram intregesc atmosfera povestii, contribuind la farmecul dialogului dintre cei doi iepurasi.

Cartea, recomandata copiilor intre 2 si 6 ani, este disponibila pe site-ul editurii – www.carteacopiilor.ro, la pretul de 24 lei, precum si in librariile Carturesti, Humanitas si in celelalte librarii mari din tara.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Mini-cultura