Ghiveci de legume

Ingrediente:

2-3 morcovi taiati rondele
2-3 vinete taiate rondele
1-2 cepe
3-4 ardei taiati feliute
4-5 cartofi taiati cubulete
4-5 rosii taiate rondele
1-2 dovlecei taiati in cubulete
1 varza de dimensiuni medii, taiata feliute
o jumate de kg de fasole verde

Preparare:

Se lasa cuptorul la incins vreo 2-3 min, timp in care se unde tava cu putin ulei, apoi se adauga legumele in tava, se aduga o lingurita mica de sare sau vegeta, se amesteca, se mai adauga apoi 1-2 cescute de apa, si se da la cuptor pentru 30 de min. Din 10 in 10 min mai scoateti tava afara pentru a mai da cu lingura prin ea, apoi se serveste calduta. O servim cu pulpa de pui la gratar sau prajita, si simpla in zilele de post.

Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Preparate de baza