Gify Club – 2 ani de prieteni de joaca!

Intr-o atmosfera extraordinara, de veselie si zumzet de copii, Gify, mascota farmaciilor City Pharma, a sarbatorit cei 2 anisori ai clubului infiintat de ea.

Petrecerea a fost in toi inca de dimineata de la ora 10 si mult dupa pranz pana la 14:00.

iar Gify, prietenoasa girafa roz, a fost alaturi de copiii veniti sa o serbeze la Balonul Copiilor din Herastrau.

S-a cantat, s-a dansat alaturi de personaje de basm- muschetari si Alba ca zapada si au cantat trupele de copii Contrapunct si Miniton. Au fost momente de dans si cantec sustinute de Andra si Razvan Gogan iar copiii au fost rasplatiti pentru maiestria lor la cantat, desenat si dansat cu numeroase cadouri.

Gify a primit cadouri de la prietenii sai si a impartit cu ei un tort cu multa, multa frisca si fructe delicioase. A fost o sarbatoare roz, plina de baloane si confetti, pe care cu greu o vor uita atat copiii cat si parintii sau bunicii veniti in numar mare. Au fost peste 1000 de participanti!

Despre Gify Club
Clubul a luat fiinta in urma cu 2 ani cand Gify deschidea primul numar al revistei Gify Club si totodata primul program educativ pentru copiii lansat de o retea de farmacii. Cu ajutorul ei, copiii s-au familiarizat cu o lume magica, plina de surprize placute: povesti cu benzi desenate, rubrica'Stiati ca', galeria membrilor de onoare, catalogul cu produsele clubului.

Revista este gratuita si se distribuie lunar in farmaciile City Pharma.

In ultimii 2 ani, City Pharma a derulat prin programul Gify Club o multime de proiecte educative si distractive, dedicate celor mici.

Gify se da in spectacol – program ce s-a desfasurat in luna iunie, in ultimii 2 ani si care a avut ca scop incurajarea vizionarii pieselor de teatru pentru copii.

Cum poti deveni membru Gify Club ?
Membru al clubului poate fi orice copil in varsta de pana la 14 ani, care detine un card Gify Club.

Cardul poate fi utilizat de catre parinti, pentru achizitii in farmacii, cu 5% reducere in plusuri pe card si de catre copii, pentru a participa la toate actiunile programului Gify Club – jocuri, concursuri si evenimente pentru cei mici.

Cardul Gify Club poatefi obtinut pe loc in orice farmacie City Pharma sau online la www.citypharma.ro.

 

Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Noutati