Gisele Bündchen: uite de ce e o mamă-model!

Fiica supermodelului Gisele Bündchen are doar 11 luni, dar învață de la mami de pe acum tainele unui stil de viață sănătos. Imaginea micuței Vivian imitând-o pe Gisele, care își făcea exercițiile yoga, a fost postată pe Instagram, spre amuzamentul fanilor și cunoscuților cuplului Gisele Bündchen – Tom Brady.

Micuța Vivian nu se dezlipește de mămica ei, pe care o imită în toate cele. Din fericire, Gisele le dă copiilor ei un exemplu pozitiv. Modelul de 33 de ani mai are un băiețel, Benjamin, care va împlini 3 ani luna aceasta. Vivian și Benjamin se pot lăuda cu o mămică frumoasă, sănătoasă și cu suflet mare.

Gisele Bündchen se află pe lista celebrităților care donează bani și timp pentru o mulțime de cauze caritabile. În 2010  a fost printre primele celebrități care au reacționat după cutremurul din Haiti, donând 1, 5 milioane dolari organizației Crucea Roșie și un an mai târziu a mai scris un cec de 1 milion de dolari pentru victimele cutremurului, urmat de tsunami, din Tōhok (Japonia). Gisele mai este implicată activ in proiectul Product Red, prin care o parte din sumele tranzacționate prin American Express se donează în beneficiul bolnavilor de SIDA din Africa, participă și la proiectele organizației Save the Children și a înființat fundația Luz, pentru emanciparea tinerelor fete.

 

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie