Giulia – o nouă poveste fără sfârșit

„S-a întâmplat exact cum trebuia să se întâmple!. Astfel și-a rezumat Giulia complicata poveste. O poveste începută cu promisiuni, continuată cu despărțiri aparent definitive și împăcări nesperate și încununată, la fel de neașteptat, de venirea pe lume a unei fetițe datorită căreia, dintr-o dată, totul a căpătat sens.

Se întâmplă frecvent. Este eterna poveste a fetei căreia multă vreme nu i se întâmplă nimic din ce și-a dorit și apoi, dintr-o dată, se întâmplă toate, și chiar mai multe decât a sperat. Giulia este un exemplu elocvent. Prima dată când i-am luat interviu era singură, tocmai se despărțise de Vlad Huidu, iar acum iată-ne pe o canapea, vorbind despre viața ei de proaspătă mamă și soție. Nu a trecut mult de când ne dezvăluia în premieră că este însărcinată, iar acum iat-o în fața obiectivului împreună cu Antonia, fetița ei veselă, cu ochii negri și gropițe în obraji.

Giulia, Antonia si Vlad HuiduUltima dată când ne-am văzut,  îmi spuneai că îți este ușor teamă de ceea ce va urma. În final, cum e să fii mamă? Mai simplu sau mai complicat decât te așteptai?

Hm… Nașterea a fost foarte ușoară. Doctorul meu m-a anunțat cu două zile înainte de naștere că nu am să pot naște natural, cum îmi doream. El știa de ceva timp asta, dar nu a vrut să mă panicheze. Mi-a zis că riscurile sunt foarte mari în cazul unei nașteri naturale și că nu are rost să riscăm degeaba. Mă rog, am plâns două zile (râde), pentru că îmi doream foarte mult să nasc natural, era mai ușoară recuperarea de după. A fost foarte simplu să nasc, ce a urmat a fost foarte greu.(râde) Dar sarcina e minunată, abia aștept să rămân din nou însărcinată.

Citește continuarea aici

Ce spuneți, seamănă Antonia cu Giulia când era mică?

[table id=10 /]

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii