Giulia și-a creștinat băiețelul. Imagini de la botez | FOTO

Zi emoționantă pentru Giulia Anghelescu. Artista și soțul ei, Vlad Huidu, și-au botezat băiețelul în vârstă de șase luni.

Micuțul membru al familiei Hudiu a fost botezat Eduard Mikael, iar creștinarea a avut loc la Biserica Sfântul Elefterie din Cotroceni.

Giulia a purtat o salopetă albă, cu aplicații din dantelă, ce-i venea de minune. În urmă cu ceva timp, ea a declarat că a reușit să dea jos, în primele trei luni după naștere, nu mai puțin de 18 kilograme. Micuța, Antonia, fetița artistei, în vârstă de 3 ani, a purtat o rochie făcută din același material ca și salopeta mamei sale.

La biserică, alături de Giulia și Vlad a fost familia. Șerban Huidu a venit și el însoțit de fiul și soția lui.

Petrecerea de botez va fi una restrânsă, susține Giulia, și va avea loc la un local din Săftica. Cântăreața a precizat că nu a ales o temă anume pentru botez, dar și-a dorit foarte mult să aibă ursitoare pentru micuțul ei.

Meniul nu va fi unul sofisticat, pentru că au ținut mai mult la gustul bucatelor decât la denumirile pompoase.

Micuțul Eduard Mikael s-a născut în luna aprilie 2015. După naștere Giuilia a declarat că nu își mai dorește un alt copil, e deja foarte fericită să aibă un băiețel și o fetiță. Ba, mai mult, a mărturisit artista, ea nu a fost foarte convinsă că va mai face un copil după nașterea Antoniei. Soțul ei, Vlad Huidu a fost însă cel care a insitat.

„Am zis că nu ne dorim să avem copii cu diferenţe mari de vârstă între ei. Între mine şi fratele meu, Şerban, e o diferenţă de cinci ani şi jumătate. Am simţit cumva nişte probleme din cauza asta.

Până la 18 ani nu prea ne-am înţeles. Atunci am zis că ori facem al doilea copil la maximum trei ani dis­tanţă, ori nu mai facem. Şi s-a întâmplat', spunea Vlad Huidu după nașterea micuțului Eduard Mikael.

Text: Alina Serea
Foto: Alex Dobre


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii