Gogosi cu branza

Ingrediente:

1 kg faina
jumate de pachetel drojdie
500 ml lapte amestecat cu apa (sa fie cald)
4 linguri de ulei
400 gr branza de dulce de vaca
4 oua
zahar vanilat
2-3 linguri de zahar

Preparare:

Faina se pune intr-un vas mai mare, in mijloc se zdobeste drojdia, apoi se toarna cate putin din laptele cald amestecat cu apa si cu cele 2-3 linguri de zahar. Se framanta un pic si se adauga uleiul, apoi se framanta in continuare, pana ce aluatul devine omogen. Se lasa sa creasca. Pana atunci puteti pregati compozitia pentru umplut.

Branza dulce de vaca se amesteca cu ouale si cu zaharul vanilat. Dupa ce aluatul a crescut, il despartiti in mai multe bucati, intindeti o foaie, puneti branza doar pe jumatatea foii si apoi rulati cealalta parte. Iar pe margine trasati niste linii cu cutitul sa nu se desfaca la prajit. Eu le-am prajit intr-o tigaie de teflon, dupa ce am incins bine uleiul. Se pudreaza cu zahar pudra.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Buton