„Gradina cu artisti”, un eveniment al artei contemporane

In perioada 20-21 martie, va avea loc, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti, evenimentul Gradina cu artisti'. Pentru doua zile, curtea muzeului va fi transformata intr-un mare workshop de creatie.

Atelierul de pictura, grafica si design', Atelierul de olarit ', Atelierul de oua incondeiate ', Atelierul de teatru ', Atelierul de fotografie ' , Atelierul de muzica ' sau Atelierul de handmade ' sunt doar cateva dintre atelierele de creatie unde artistii isi vor expune lucrarile si vor incerca sa dezvaluie celor interesati o parte din talentul lor.

Expozitia de handmade va aduce laolalta cei mai priceputi mesteri din domeniu. „Gradina cu artisti' isi propune sa promoveze arta contemporana, lucrul manual si totodata dezvoltarea creativitatii personale prin participarea comuna a artistilor si a publicului larg la atelierele de creatie.

In acelasi trmp, „Gradina cu artisti' isi doreste a fi o sarbatoare a primaverii, un spatiu boem, creat de artisti pentru publicul iubitor de frumos, unde acestia din urma pot invata ce inseamna „terapia prin arta' sau isi pot alege un suvenir handmade.

Pentru mai multe informatii puteti vizita blogul evenimentului www.gradinacuartisti.wordpress.com

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri