Gravida in 8 luni, sfideaza gravitatia printr-un dans incredibil la bara

Multe mamici renunta la exercitiu pe perioada sarcinii, de teama ca ar putea sa dauneze copilului. In cazul unora dintre ele, este chiar recomandat, din pricina complicatiilor ce pot aparea, insa in majoritatea cazurilor, efortul fizic nu ar afecta negativ bebelusul.

Gravida in 8 luni, sfideaza gravitatia printr-un dans incredibil la bara

Iata cum o mamica insarcinata in 8 luni sfideaza gravitatia cu un exercitiu la bara, sport pe care il practica si inainte de a ramane insarcinata.

 

 

A post shared by Allison Sipes (@alliegatoruf) on

Allison Sipes, o viitoare mamica din Orlando, Florida, in varsta de 35 de ani, a surprins intreg internetul cu un clip in care danseaza la bara, desi era insarcinata in 8 luni.

Femeia este instructor de fitness si, prin aceasta filmare, a tinut sa demonstreze cum corpul are o abilitate incredibila, chiar si atunci cand duce o sarcina avansata.

 

 

A post shared by Allison Sipes (@alliegatoruf) on

Allison avea termen sa nasca in luna aprilie, insa asta nu a oprit-o sa isi urmeze in continuare pasiunea. Femeia mentioneaza insa pentru sursa cum, pentru a putea sa danseze in continuare la bara, a cerut permisiunea obstetricianului care o are sub supraveghere.

In ultimul clip postat, Allison ajunsese la 38 de saptamani de sarcina si inca sfida gravitatia. Ea a mentionat pentru DailyMail ca planuieste sa repete aceste performante chiar pana in ziua in care avea sa intre in travaliu. In rastimp, pe 3 aprilie 2018, femeia a adus pe lume o fetita sanatoasa, pe nume Elizabeth 

 

A post shared by Allison Sipes (@alliegatoruf) on

Sursa: thedailynet.com
Imagine: alliegatoruf

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Ingrijire