Gustari cu imaginatie de la Agricola Bacau

Agricola Bacau relanseaza in aceasta vara gama de specialitati feliate. Specialitatile din piept de pui sunt cele mai potrivite unui stil de viata sanatos, in special datorita echilibrului proteic ce le caracterizeaza: au foarte putine calorii si aproape 0% grasimi, fiind recomandate in alimentatia celor mici sau a celor preocupati de mentinerea siluetei. Noua gama de produse feliate de la Agricola Bacau a fost special conceputa pentru a da viata formelor si culorilor din farfurie, ce stimuleaza si dinamizeaza viata oricarui copil.

E usor sa-ti inveti copilul sa-si exteriorizeze sentimentele. Foloseste rosu: este culoarea care emotioneaza, cea care determina actiunea „aici si acum'. Servind o farfurie in care rosul abunda, succesul e garantat!

Ce-ati spune de un Sandwich – Purcelus cu felii din Salam de Sibiu?

1 din 3 consumatori prefera savoarea si gustul Salamului de Sibiu Agricola Bacau – lider al pietei din Romania. Timp de 90 de zile, carnea de porc atent selectionata isi insuseste cu eleganta subtilitatea condimentelor naturale unice utilizate de Agricola Bacau.

Pare ca juniorul tau are nevoie de hotarare si determinare? Fa-i cunostinta cu verdele – simbolul sperantei si regenerarii in viata, si ajuta-l sa combine aceasta culoare cu cercul – simbol al expansiunii. Puteti exersa asta chiar in farfurie! Galbenul le sare in ajutor copiilor anxiosi, carora le stimuleaza creativitatea si le induce bucuria.

Revigoreaza atmosfera si pregateste rapid un Sandwich – Pestisor sau un Sandwich – Fetita! Specialitatile feliate din piept de pui Agricola Bacau asigura celor mici o nutritie sanatoasa si echilibrata proteic.

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati