Hăinuțe similare, dar nu identice, pentru gemeni

Este minunat sentimentul ca vei avea nu unul, ci doi copii… identici. In timp insa, vei observa ca desi arata la fel, cei doi vor avea personalitati si temperamente diferite, motiv pentru care nu vei putea intotdeauna sa ii imbraci similar sau sa le cumperi exact aceleasi jucarii, cu toate ca tu iti doresti acest lucru.

 

E greu sa te decizi ce hainute si jucarii sa le cumperi . Daca cei doi sunt din fire competitivi si vor intotdeauna sa se afle pe primul loc, atunci este bine sa le cumperi hainute similare. Astfel, eviti orice subiect de discutie si orice motiv de cearta dintre cei doi. Daca sunt firi calme si nu exista concurenta, atunci este mult mai usor sa le cumperi imbracaminte si jucarii diferite.

 

La un moment dat va trebui sa le spui ca, desi sunt gemeni, fiecare este diferit in felul sau. Fiecare este special si unic, si, desi la exterior sunt identici, la interior sunt diferiti. Asadar, nu trebuie sa se imbrace mereu la fel, deoarece trebuie sa iti puna in evidenta personalitatea.

 

Pe Breslo  poti gasi cele mai frumoase hainute si jucarii pentru cei mici. Cel mai important este faptul ca vanzatorii le pot personaliza in functie de preferinte. Acestia pot crea modele similare sau diferite, dupa un anumit tipar. Mai multe poti descoperi aici

Vezi mai multe imagini aici:


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie