Halle Berry și Gabriel Aubry s-au împăcat

Halle Berry și Gabriel Aubry sunt mai apropiați ca niciodată în ultima perioadă. Deși toată lumea se aștepta ca, odată cu anunțul sarcinii lui Halle, fostul ei iubit și tatăl fetiței lor, Nahla, să 'recidiveze', Gabriel se declară foarte fericit pentru Halle și deloc îngrjjorat că fiica lui se va muta în Franța.

Gabriel Aubry și actualul iubit al lui Halle Berry, Olivier Martinez au fost implicați într-o bătaie în toată regula în noiembrie, anul trecut. Halle și Olivier doreau să locuiască în Franța, împreună cu Nahla, iar Gabriel s-a opus și a câștigat bătălia – pe cea juridică, măcar.

Când Halle a anunțat oficial că este însărcinată, Gabriel s-a declarat foarte fericit. 'Știe că Halle dorea încă un copil și ca Nahla e încântată să Gabriel Aubry Takes Daughter Nahla To Schooldevină soră mai mare, iar fericirea fetiței lui este cea mai importantă' – a declarat un apropiat al manechinului canadian. Așa că, măcar de ochii lumii (și ai presei), Gabriel și Halle se împacă de minune. Gabriel duce fetița la școală, Halle o ia – după cum se vede și din imaginile suprinse ieri de paparazzi.

Însă în lumea avocaților specializați în divorțuri și custodii se așteaptă cu interes nașterea băiețelului lui Halle și al lui Olivier și au început deja speculațiile că actrița va dori să plece cu noua ei familie și cu tot cu Nahla, în Franța. Iar de data aceasta ar putea să aibă câștig de cauză – spun avocații. Până atunci, paparazzi au parte doar de poze cu pace și prietenie…

 

Foto: Hepta

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii