HAPPY baby DAY, 6 martie

Ediția de martie a HAPPY baby DAY i-a avut invitați pe Cord Blood Center și ARPAC, cu care am vorbit despre importanța recoltării celulelor stem și cum influențează dezvoltarea copilului apariția unui animal de companie în familie.

Diana Munteanu Niculescu, moderator al emisiunii „Conferința de presă (Antena 2), ne-a povestit de ce a optat pentru recoltarea de celule stem la nașterea băiețelului ei, David, și cum a ales Cord Blood Center.

Cu toții am fost impresionați de cazul lui Alex, un băiețel care s-a născut sănătos, însă la 11 luni, înecându-se cu mâncare, a suferit un stop respirator, care a dus la instalarea paraliziei cerebrale. Cu ajutorul Cord Blood Center, Alex se află zilele acestea în Statele Unite, unde i se face un transplant cu celule stem (recoltate la naștererea sa), ceea ce poate înseamna o nouă șansă de recuperare.

De la specialiștii ARPAC am aflat despre campania „ABC-ul animalelor de companie, desfășurată în școli, și cum apariția unui animal în familie contribuie, în funcție de vârsta copilului, la creșterea responsabilizării acestuia, dar și a autonomiei.

Toți participanții au primit la final cadouri și taloane de reduceri oferite special pentru HAPPY baby DAY de către magazinele partenere din AFI Palace Cotroceni Mega Fun și valabile până la ora 15.

Galerie foto:

[imagebrowser id=3]


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news