Happy baby Day – Am vorbit despre alimentatie sanatoasa si educatie prin joc.

Editia din aprilie a HAPPY baby DAY i-a avut ca invitati pe Doppelherz si Hands on Education, cu care am vorbit despre alimentatia echilibrata a copiilor si despre cum sa ne jucam educativ cu cei mici.

Doamna doctor Olivia Timnea, invitat special din partea Doppelherz, ne-a vorbit despre beneficiile suplimentarii alimentatiei copiilor cu acizi grasi naturali, nesaturati.

Omega 3 – DHA este un component important al creierului, care detine functii majore ale metabolismului, fiind responsabil cu transmiterea semnalelor intre celulele nervoase si nefiind produs de organism, trebuie furnizat prin alimentatie – am aflat de la doamna doctor Timnea.

 

 

 

 

   

Cristina Tohanean – psiholog psihoterapeut – ne-a demonstrat, cu ajutorul produselor educative de la Hands on Education, cum putem folosi jucariile  intr-un mod inteligent, care sa stimuleze abilitatile copiilor nostri, inca de la cele mai fragede vârste.

La tombola organizata la finalul evenimentului participantii au câstigat, de altfel, atât premii oferite de Doppelherz, cât si  jucarii inteligente, de la Hands on Education.
Pe durata evenimentului cei mici au avut parte, ca de obicei, de distractie la Zorkys Planet.
 
Vino si tu la viitoarea editie HAPPY baby DAY!

Evenimentul are loc in fiecare prima zi de miercuri din luna, in AFI Palace Cotroceni Mega Fun, intre orele 11 -13.

Urmatoarea noastra intâlnire va fi pe 2 mai.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri