Head&Shoulders Anti-Hairfall pentru femei si barbati

Ea are nevoie sa petreaca doua ore la coafor inainte de o petrecere. El a terminat sa-si aranjeze parul in cinci minute si inca o mai asteapta pe ea sa faca ultimele retusuri. Pentru ea parul trebuie sa arate intotdeauna bine, pentru el important este sa-si pastreze parul cat mai mult timp.

Head&Shoulders Anti-Hairfall pentru femei si barbatiHead&Shoulders, samponul care intotdeauna a fost un inovator in dezvoltarea produselor anti-matreata, intelege ca femeile si barbatii au nevoi specifice, diferite, si astfel a creat solutii pentru fiecare: colectia Anti-Hairfall, sampoane impotriva caderii parului prin rupere.

Pentru EA exista samponul Anti-Hairfall, cu parfum feminin, ce contine o formula creata special sa ofere protectie atat parului cat si scalpului. Formula sa contine cea mai ridicata cantitate de ingrediente pentru ingrijirea scalpului si parului prezenta vreodata intr-un sampon creat de Head&Shoulders. Rezultatul este un par cu pana la 100% fara matreata si pana la 95% mai putin par cazut ca urmare a ruperii parului.

Head&Shoulders Anti-Hairfall, formula pentru EL, se bazeaza pe tehnologia inovativa HydraZinc, care ajuta la eliminarea matretii, calmarea scalpului iritat si asigura o reducere cu pana la 95% a pierderii parului prin rupere.

Medicul dermatolog Andra Cristea de la Brigada Head&Shoulders, specialistii anti-matreata, explica mai multe despre matreata: „Matreata si caderea parului sunt cele mai frecvente probleme cu care se confrunta cei mai multi dintre noi. Pe pielea capului apar mereu celule moarte, care se elimina sub forma inesteticilor fulgi de matreata. Cu o buna ingrijire a scalpului si a parului aceste probleme pot insa disparea. Prin urmare, hidratarea este primul pas spre un scalp sanatos. Folosind produsele potrivite putem uita de aceste mici neplaceri, iar produsele Head&Shoulders din gama Anti Hairfall includ ingrediente active care asigura un par cu pana la 100% fara matreata si pana la 95% mai putin par cazut ca urmare a ruperii parului'.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice