Heidi Gourmette – Editia de Vara – un rasfat 100% natural

Heidi lanseaza 4 noi sortimente, in gama Gourmette. Pastrand conceptul Gourmette – Invitatie in Lumea Simturilor, Gourmette – Editia de Vara propune combinatii unice, de fructe aromate, presarate cu grija deasupra tabletei de ciocolata cu lapte sau alba.

Mai mult decat o ciocolata! Gama Gourmette nu este o simpla ciocolata. Este o invitatie in Lumea Simturilor! Cele mai noi aparitii in gama completeaza Lumea Gourmette cu arome proaspete, delicios de racoroase, potrivite pentru vara.

Heidi Gourmette - Editia de VaraPrin fereastra ambalajului deosebit de elegant, VEZI bucatelele de fructe si le admiri culorile.

Deschizi ambalajul si ATINGI fructele dulci si coapte presarate deasupra tabletei de ciocolata.

Poti deja sa MIROSI vara prin aroma lor. Rupi o patratica din tableta si AUZI deliciosul sunet pe care il are ciocolata de buna calitate.

GUSTI! Aroma puternica a ciocolatei albe sau cu lapte se imbina perfect cu delicatetea ingredientelor 100% naturale. SIMTI o explozie de energie!

Gourmette Strawberry & Raspberry este o simfonie de arome. Capsuni si zmeura coapte, presarate pe tableta de ciocolata alba, iti amintesc de placerile simple ale copilariei.

Gourmette Banana & Passion Fruit, te poarta intr-un taram exotic, plin de savoare, un gust usor dulce si incitant de aromat de banana si fructul pasiunii.

Gourmette Pineapple & Kiwi este o combinatie energizanta intre aroma ananasului copt si acrisorul fruct de kiwi, care te duce cu gandul la o vacanta tropicala.

Gourmette Peach & Apricot iti rasfata simturile cu aromele preferate ale zilelor de vara: piersici si caise se unesc cu ciocolata cu lapte pentru o experienta senzoriala completa.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati