Help Net a lansat Clubul Mamelor, proiect sustinut si de Andreea Marin Banica

Help Net a lansat Clubul Mamelor – un program pentru viitoarele sau proaspetele mamici si copiii lor, recomandat si sustinut de Andreea Marin Banica. Prin intermediul Cardului de Fidelitate Help Net, mamele vor avea acces in acest nou club exclusivist, creat special pentru a le oferi o serie de beneficii specifice femeilor care experimenteaza magia maternitatii.

Inscrierea in Clubul Mamelor se poate face in orice farmacie Help Net, la achizitionarea, in baza Cardului de Fidelitate, a unor produse pentru mama si copil in valoare de peste 100 lei, din lista celor selectionate.

Fiecare membra a clubului va intra automat in programele Help Net dedicate mamei si copilului, beneficiind astfel de o serie de avantaje: sfaturi de la farmacisti specialisti, promotii si de reduceri de pana la 20% la numeroase produse specifice si participari la evenimente pe teme despre sarcina, alaptare, nutritie si dezvoltare echilibrata, sustinute de cei mai buni medici si specialisti in domeniu.

Help Net a lansat Clubul Mamelor, proiect sustinut si de Andreea Marin Banica„Am creat acest program pentru ca, odata cu aducerea pe lume a unui copil, in fiecare femeie se naste mama. Stim cat de important este pentru proaspetele sau viitoarele mamici sa beneficieze de atentie dubla, pentru ele si pentru copiii lor, astfel incat, prin Clubul Mamelor, le punem la dispozitie exact acele servicii de care au nevoie si pe perioada sarcinii si dupa nasterea copilului.
Suntem mereu alaturi de pacientii nostri fideli si incercam sa ne aducem contributia pertinent la imbunatatirea calitatii vietii lor, iar Clubul Mamelor, alaturi de Cardul de Fidelitate Help Net, este una dintre cele mai noi dovezi ale implicarii si dedicarii noastre. ' a declarat Isabelle Iacob, Director General Help Net Farma SA.

In acest club pot intra si mamele care nu au inca un Card de Fidelitate Help Net, pentru ca acesta se elibereaza pe loc, in farmacie, prin simpla completare a formularului de card. Pe langa beneficiile inscrierii in club, doamnele vor beneficia in continuare si de reducerea de 5% oferita pe loc la achizitionarea oricarui produs (exceptia celor eliberate in regim compensat sau gratuit).

„Sustin Clubul Mamelor si consider acesta actiune benefica pentru tanara mama. Fie ca am trecut sau nu prin asta, stim cu totii cat de greu e sa cresti un copil, astfel ca o mana ajutor este intotdeauna binevenita' a declarat Andreea Marin Banica.

In imagine: Oana Becarian (Brand & Communication Manager – Help Net Farma SA) si Andreea Marin Banica.

Help Net Farma este o companie romaneasca pe actiuni, ce opereaza de 12 ani una dintre cele mai importante retele de farmacii din Romania. Help Net Farma este membra a grupului Farmexim, din care mai fac parte compania cu acelasi nume, primul importator si distribuitor de produse farmaceutice infiintat in Romania in 1990 si Green Net, importator si distribuitor de produse fitoterapeutice si dermato-cosmetice.
Lantul de farmacii Help Net are 110 puncte de vanzare, peste 900 de angajati si un trafic lunar de peste 600.000 de persoane.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri