Help Net prezinta suplimentul „Sarcina, o calatorie minunata spre lumea maternitatii”

Felicitari, sunteti insarcinata! Iata  o veste care anunta una dintre cele mai mari fericiri pe care o femeie le poate experimenta: maternitatea.


Uneori, momentul este planificat, alteori nu, insa cu siguranta aducerea pe lume a unui bebelus reprezinta o perioada cu multe bucurii, schimbari si necunoscute, mai ales, atunci cand te afli la prima ta sarcina.

Help Net isi doreste sa fie alaturi de tine cu sfaturi, explicatii si recomandari utile pe care te invitam sa le descoperi intr-un mic ghid de informare pas cu pas, un dosar de colectie structurat in trei parti: Trimestrul 1, Trimestrul 2 si Trimestrul 3.

Vei afla care sunt cele mai importante modificari fizice, emotionale si hormonale ale viitoarei mamici, care sunt principiile de baza pentru o sarcina si o nastere naturala usoara, cum evolueaza bebe,  etc. Totul pentru ca voi doi sa fiti sanatosi si pregatiti pentru Marea intalnire.

In editia de mai – iunie, vom vorbi despre experienta Trimestrului Doi de Sarcina (saptamanile 14 – 27), perioada de aur pentru mamici si etapa marilor transformari pentru bebelus. Pentru tine, primejdiile si frustrarile primul trimestru devin acum doar o trista amintire, iar bebelusul tau va trece printr-o etapa de maxima dezvoltare. In plus, vei experimenta un moment unic: primele miscari ale bebelusului, care pot fi precum alunecarea unui pestisor, falfaitul din aripi al unui fluturas sau pur si simplu, ca un borborism intestinal. 

Suplimentul dedicat sarcinii este disponibil gratuit in farmaciile Help Net din toata tara si inclus in catalogul de copii Sanatos din prima zi',  o publicatie parte dintr-un longeviv program de consilere si de informare medicala, initiat in aprilie 2004 – Help Net Confident

Catalogul contine in paginile sale informatii utile pentru intreaga familie: articole de specialitate despre alimentatie, ingrijire si sanatate, dar si recomandari de produse pentru toate etapele din viata bebelusului: alimente, puericultura mare si mica, jucarii educative, cosmetice si dermatocosmetice pentru ingrijirea zilnica sau protectie solara etc.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri