Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie l-a adus pe Mos Nicolae pentru copiii orfani

Seara de 5 decembrie a fost cu totul speciala pentru sute de copii din mai multe centre de plasament, care au venit plini de speranta la Cinema City Cotroceni, unde Mos Nicolae le-a oferit multe daruri, au vazut Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie, iar actorii din film au facut poze cu ei si au impartit autografe.

Alaturi de Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Dana Rogoz, Anca Turcasiu, Patricia Poslusnic si ceilalti copii extrem de talentaţi din comedia romaneasca de Craciun, la evenimentul caritabil de miercuri seara au mai participat vedete precum: Magda Palimariu, Alexandru Papadopol, Alina Chivulescu, Virgil Iantu, Elvira Deatcu, Majda Aboulumosha si Doinita Oancea.

Cu sprijinul Fundatiei Salvati copiii, DeSilva, Loteria Romana si Carrefour Romania, sacul cu surprize de sub bradul impodobit a fost plin cu dulciuri, portocale si jucarii. Dupa ce Mos Nicolae a impartit cadouri tuturor micutilor prezenti si le-a ascultat dorintele pentru Craciun, ajutoarele acestuia i-au bucurat cu dansuri amuzante, jocuri distractive si cantecele vesele.

Un film ce reda spiritul sarbatorilor de iarna, Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie a dorit ca prin intermediul celor mici si lipsiti de multe comoditati sa retrezeasca bunatatea si generozitatea oamenilor mari.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri