Piatra pretioasa in functie de zodie – Ce piatra pretioasa ii aduce noroc copilului tau

Afla tot ce trebuie sa stii despre piatra pretioasa in functie de zodie care ii poare aduce noroc copilului tau. Pietrele semipretioase sunt daruri ale naturii, care pe langa frumusetea lor pura, pot fi folosite si pentru efectele lor protectoare, magice, energizante.

De-a lungul timpului au existat tot felul de mituri legate de pietrele aducatoare de noroc, in functie de zodie. Fiecare persoana are o piatra care i se potriveste, fie ca este vorba de diamant, rubin sau onix.

In functie de zodia copilului , ii poti alege piatra care ii va readuce echilibrul sau va contribui la eliminarea energiilor negative.

Piatra pretioasa in functie de zodie – BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Semn de foc cardinal (spirit intreprinzator), masculin , dominat de planeta Marte.

Piatra pretioasa – ametistul si diamantul

Ametist – Mineralul are o culoare violeta, de nuante diferite pana la variante de culoare roz. Aceasta piatra pretioasa intareste ambitia, calmeaza spiritul, vindeca durerile de cap, de dinti, insomnia si protejeaza impotriva gandurilor negative, impotriva magiei negre. Are un puternic rol protector, confera si aduce putere, stabilitate, rezistenta. Stimuleaza si amplifica calitatile intelectuale si spirituale, calitatile psihice, curajul, bunul simt, increderea in sine.

Diamantul este simbolul si mesagerul prieteniei, a iubirii si al fidelitatii. Absoarbe energiile si gandurile negative, simbolizeaza puritate si inocenta, mareste increderea, speranta.

Copilul Berbec

Este impuslviv , permanent pus pe pozne si de cele mai multe ori isi exaspereaza parintii prin firea lui indisciplinata. Chiar daca nu arata, are nevoie permanenta de afectiune.

De regula, isi alege meserii care nu il tine prea mult in activitati ce presupun un studiu indelungat, caci simte permanent nevoia de a intreprinde ceva.

Piatra pretioasa in functie de zodie – TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Semn de pamant, fix, introvertit, dominat de planeta Venus.

Piatra pretioasa – safirul

Safirul este una dintre cele mai dure pietre pretioase. Se gaseste in toate culorile, mai putin, rosu (specifica Rubinului).
Purtarea lui aduce linistite si reprezinta credinta si speranta. Are un puternic rol protector impotriva energiilor negative si mareste vointa si creativitatea. Este benefic in caz de arsuri, febra, artrita si stimuleaza buna functionare a ochilor si a inimii.

Copiii Taur

Sunt foarte perseverenti si uneori putin cam maturi pentru varsta lor. Iubesc natura, plantele, animalele si au mari aptitudini pentru desen. Au de asemenea inclinatii spre studiu, unde reusesc datorita rabdarii pe care o dovedesc in orice imprejurare.

Piatra pretioasa in functie de zodie – GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Semn de aer, mutabil (transformare), extrovertit, dominat de planeta Mercur.

Piatra pretioasa – smaraldul 

Smaraldul este o piatra pretioasa, din aceeasi clasa cu acvamarinul.
Este o piatra a prosperitatii si a intelepciunii. Asigura un rol protector pe toate planurile, protejeaza sanatatea si bunurile. Ajuta la depasirea suferintelor si la descoperirea unei directii personale.

Copiii Gemeni

Sunt vivace, voiosi, plini de energie. Se orienteaza spre o multime de lucruri pe care ar dori sa le faca si pe care, odata incepute, arareori le termina. Au talente mai in toate domeniile, iar urmarea unei meserii nu va fi niciodata o problema de aptitudini, ci una de alegere.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Caracteristici generale