Hugh Grant va deveni tata pentru a cincea oara

Actorul de origine engleza Hugh Grant va deveni tata pentru a cincea oara. Partenera sa, Anna Eberstein, producator TV suedez, este insarcinata cu cel de-al treilea copil al cuplului.

Cuplul si-a facut aparitia la Globurile de Aur din acest an iar Anna Eberstein a pasit pe covorul rosu intr-o tinuta care i-a evidentiat burtica de gravida.

Hugh Grant va deveni tata

„Ma bucur foarte tare pentru ca voi avea inca un nepot. Ar trebui sa nasca in curand” – a declarat mama Annei Eberstein, pentru o revista din Suedia

Se pare astfel ca actorul Hugh Grant va deveni tata pentru a cincea oara in scurt timp. Acesta are 2 copii cu producatorul TV Anna Eberstein, o fetita in varsta de 2 ani si un baietel in varsta de 5 ani. Actorul mai are 2 copii din relatia anterioara cu actrita Tinglan Hong, un fiu in varsta de 4 ani si o fiica in varsta de 6 ani.

Hugh Grant va deveni tata din nou

 

Actorul a vorbit despre viata de tatic in 2012, intr-un interviu acordat ziarului „The Guardian”.

Actorul Hugh Grant a declarat ca isi propune sa fie un parinte strict, care sa tina la regulile de disciplina. Acesta a declarat de asemenea ca nu are de gand sa isi rasfete copiii cu averea sa de 80 de milioane de dolari.

Hugh Grant va deveni tata

„Sunt cateva lucruri in viata in care cred cu tarie 100% – insa altul este sa nu ii dai copilului tau bani. Nu vad decat esecuri printre prietenii mei care au fost crescuti cu bani la dispozitie. Nu vreau sa le fac asta copiilor mei” – a declarat actorul pentru „The Guardian”.

In varsta de 57 de ani, actorul Hugh Grant va deveni tata din nou alaturi de partenera sa, producatorul TV de origine suedeza, Anna Eberstein, alaturi de care are inca 2 copii.

La momentul in care fosta partenera a actorului, actrita Tinglan Hong era insarcinata cu fiica lor, Tabitha, actuala partenera a lui Hugh Grant, Anna Eberstein era de asemenea insarcinata cu primul copil al cuplului.

Surse: hellomagazine.com; justjared.com; thesun.co.uk; dailymail.co.uk
Foto: hepta.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie