Ia temperatura copilului tău de la distanţă, într-o secundă!

Atunci când micuţul tău e bolnav şi face febră, nimic nu e mai neplăcut decât să-l trezeşti noaptea din somn pentru a-i lua temperatura! Iar dacă eşti nevoită să foloseşti un termometru clasic, atunci sigur nu doar că-i vei strica somnul, dar îi vei provoca şi o repriză de plâns!

Acum există o metodă extrem de simplă de a-i lua copilului temperatura, fără ca măcar să-l atingi! Termometrul cu infraroşu FTN de la Medisana este un termometru clinic non-contact, ce permite măsurarea cu acurateţe a temperaturii corporale de la o distanţă de aproximativ 5 cm. Trebuie doar să plasezi termometrul deasupra uneia dintre sprâncene, între frunte şi tâmplă, iar rezultatul este afişat în timp de o secundă. Astfel, poţi verifica dacă are sau nu febră, chiar în timp ce copilul doarme. În cazul în care temperatura este mai mare decât valorile uzuale, termometrul dispune de alarmă vizuală pentru a-ţi atrage atenţia (ecranul îşi schimbă culoarea). În plus, poate memora ultimele 30 de rezultate înregistrate şi poate indica temperatura ca şi cum ar fi măsurată prin metodele clasice.

termometru2Termometrul cu infraroşu FTN de la Medisana are şi alte funcţii adiţionale: poate fi folosit pentru a măsura temperatura ambientală, a lichidelor şi a suprafeţelor (de la 0 la 100ºC).  Termometrul merge pe baterii si are o capacitate de memorie de până la 30 de rezultate. Durata de măsurare este de o secundă şi este prevăzut cu o alarmă de febră, atunci când temperatura corpului depăşeşte 37.5 °C. Oprirea este automată şi se face la 3 minute după ultima măsurare.

Termometrul clinic cu infraroşu FTN de la Medisana este un dispozitiv certificat medical, este importat în România de compania LivingWell şi se comercializează în reţeaua magazinelor Altex şi Media Galaxy. Preţ recomandat: 229 lei.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri