Iarna asta e speciala

„Ce sa faci iarna? Nu ai multe posibilitati, si asta din cauza vremii. Copiii se plictisesc, stau ore intregi in fata televizorului sau calculatorului…”.
Va recunoasteti in aceste vaicareli?

Foarte rau, caci si iarna asta avem foarte, foarte multe lucruri de facut. Iesiri zilnice din casa cu copiii, nu doar pentru plimbarea cu sania, ci si pentru a observa natura, a merge la teatru sau a hrani pasarile prin parcuri. Iar acasa – ce de treaba!

Avem de confectionat decoratiuni de Craciun – mere deshidratate decorate cu glitter glue, globulete din papier maché, ghirlande din hartie glasata, felicitari, tot felul de jocuri improvizate, decoruri si/sau marionete pentru teatru de papusi. A, da, si ieslea!

Daca vrem sa iasa frumoasa, vom lucra la ea cam doua saptamani. Ne trebuie o cutie din lemn sau carton, putina iarba uscata sau muschi de copac adunat vara, de la munte, animalele traditionale din seturile de animale care se gasesc pe piata (oaie, vaca, magar), un leagan cu un bebe din setul papusii, si o papusa mai mare imbracata in hartie creponata, pentru a o infatisa pe Fecioara Maria.

Cu aceste personaje puse in scena, povestea nasterii lui Iisus, citita din Biblia pentru copii, pare mai vie.

Citeste continuarea in revista BABY – decembrie.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Revista