Iaurt Yoplait Strugure Alb, Tnuva

Tnuva Romania lanseaza Yoplait Strugure Alb Dulcios, propunand o noua combinatie, inedita, de gusturi si senzatii: o sumedenie de boabe de strugure alb ce coplesesc valurile de iaurt cremos si se transforma intr-un deliciu unic.

Inovatoare si mereu dispusa sa imbogateasca stilul de viata al consumatorilor sai, Tnuva Romania transforma fiecare nou produs intr-o invitatie de a descoperi o noua experienta si o noua placere.

Noua gama de produse Yoplait este dezvoltata si produsa local, la cele mai inalte standarde europene de calitate, in fabrica Tnuva din Popesti-Leordeni, un proiect greenfield, realizat in conformitate cu cele mai exigente norme ale Uniunii Europene. Intreaga gama de produse Tnuva detine stampila ovala L 51 care garanteaza respectarea tuturor normelor europene de calitate!

Yoplait Strugure Alb Dulcios este disponibil in ambalaj de 125 g, are 3% grasime si va fi prezent atat in magazinele din retailul modern, cat si din cel traditional.

In plus, ca parte din serviciul Tnuva adresat consumatorilor, site-ul companiei www.tnuva.ro, www.yoplait.ro si Tnuva call center (Alo Tnuva: 0800 80 80 90) sunt la dispozitia consumatorilor care vor dori sa puna intrebari sau sa afle mai multe informatii despre produsele Tnuva si Yoplait .

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati