Icoone – noul tău aliat în lupta cu celulita

Cel mai performant aparat care luptă împotriva celulitei și a kilogramelor în plus – ICOONE – s-a lansat și în România. Icoone este un echipament revoluționar, care nu provoacă durere, este non-invaziv și  oferă pielii un „antrenament” care tratează celulita și elimină grăsimea, în timp ce stimulează fibroblastele să producă elastină și colagen nou.
Tehnologia Icoone oferă rezultate excepționale țesulului cutanat, tonifiindu-l și oferindu-i fermitate și în cele mai dificile cazuri .
Cu Icoone se pot realiza și tratamente anti-ageing și de lifting pentru fermitatea feței, gâtului și decolteului, tehnologia garantând totodată și reducerea semnificativă a ridurilor adânci și liniilor de expresie din zonele delicate, precum ochii sau buzele.

Tehnologia Icoone este recomandată și în tratarea situațiilor medicale care
afectează țesutul conectiv : fibroză, edemă, cicatrice și arsuri etc

dr florin daniel juravleDoctorul Florin Juravle – chirurg de medicină estetică și crina_matei_jpg breparatorie –  este Brand Ambasador Icoone în România. La lansarea Icoone în România, care a avut loc la hotelul Mariott, invitat special a fost actrița Crina Matei, care a încercat pe propria piele noua tehnologie.

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin