Idei de Craciun de la Quercetti

Pentru ca se apropie perioada sarbatorilor de Craciun, iar alegerea cadourilor pentru copii poate fi o sarcina extrem de complicata, ne-am propus sa venim saptamanal cu o sugestie de  cadou.

Toolbox este o gama de jocuri de constructie destinata copiilor intre 3 si 6 ani, jocuri ideale pentru ca ei sa se familiarizeze cuprincipiilr mecanici, sa-si dezvolte aptitudinile motorii, coordonarea ochi-mana si indemanarea.

1. Geoville Toolbox
 

Geoville Toolbox este un set de constructie cu ajutorul caruia copilul poate sa dea frau liber imaginatiei si  sa-si creeze propriul lui satuc viu colorat, unde fiecare casuta are propria sa gradina, copacei si gardulet alb. Toate piesele se imbina cu usurinta si pot fi combinate in diverse moduri. Dupa dorinta, copilul poate transforma satul in orasel, combinand mai multe jocuri Geoville. Personajele sunt facute din carton gros si rezistent. Geoville este un prim joc de constructie pentru copiii mai mari de 3 ani.Geoville este potrivit si pentru fetite si pentru baieti.

2. Trenino Toolbox este un joc cu ajutorul caruia copilul poate construi un sistem de cale ferata.

Setul Trenino Toolbox contine 6 tipuri diferite de sine si o cutie de transport sau depozitare. Fiecare sina are o culoare diferita, astfel incat copiii pot reproduce cu usurinta exemplele de pe cutie, invatand totodata sa deosebeasca culorile. In plus, folosind capacul cutiei ei pot construi o platforma unde se pot modifica directiile de mers, schimband astfel traseul trenuletului. Rezultatul e o cale ferata colorata, de-a lungul careia cei mici pot conduce trenul, care traverseaza poduri, asi poate schimba directia, ajungand oriunde e condus de fantezia celui mic.

3. Tecno Toolbox este o reproducere la scara mai mica a trusei mesterului care repara orice.

Copiilor le place sa se joace cu lucrurile parintilor lor, iar in cutia mesterului Tecno vor fi incantati să găseasca cele mai uzuale scule perfect functionale si extrem de sigure.
Ei vor gasi toate tipurile de suruburi, piulite, bolturi si saibe de care au nevoie si pe care le pot insera cu ajutorul sculelor in găurile din placă. Copiii pot atasa formele din cutie pentru a crea diverse constructii tehnice, plane sau tridimensionale.

Jocul este recomandat copiilor mai mari de 5 ani, iar baietii vor aprecia cu siguranta acest cadou, iar fetitele vor dori sa demonstreze ca si ele pot deveni mecanici de geniu.

4. Georello Toolbox face parte din cea mai fascinanta gama de jucarii Quercetti, gama Georello.

Georello Toolbox este jocul de constructie al al noii generatii. Cuprinde 4 tipuri de roti dintate, articulatii universale, lanturi. Cu ajutorul acestor piese, copiii pot construi structuri tridimensionale si pot pune totul in miscare. Rezulta structuri separate, conectate prin piese rotative mai lungi, ceea ce creeaza efecte mecanice si optice fantastice.

Jocul este recomandat copiilor mai mari de 5 ani si este potrivit si pentru baieti si pentru fetite.

Jucariile inteligente de la Quercetti sunt create pentru a incuraja rationamentul, creativitatea, aptitudinile motorii si cooperarea intre copii.

Fiecare jucarie Quercetti stimuleaza in mod egal atat emisfera cerebrala dreapta (acea parte a creierului responsabila pentru fantezie, imaginatie, intuitie), cat si emisfera cerebral stanga (care controleaza gandirea logica, matematica si limbajul), promovand astfel armonia si inter-relationarea dintre cele doua jumatati ale creierului si invatand copilulu sa gandeasca intr-un mod complex.

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati