Idei simple pentru cadouri reusite

Cum sarbatorile se apropie cu pasi repezi, s-ar putea sa te intrebi de unde sa incepi cu cumparaturile. Cadourile de sarbatori nu trebuie sa-ti dea batai de cap sau sa fie costisitoare.

De ce sa nu te intorci la darurile de moda veche sau la cosurile-cadou? Nu numai ca economisesti, dar isi si exprimi astfel si dragostea si creativitatea.

Iata cateva sugestii

Ofera produse sanatoase sub forma de cadou! Emanuela Soare, Specialist MAGGI in nutritie, ne sfatuieste sa pregatim un cos cu gustari sanatoase precum fructe, branza, biscuiti cu cereale integrale, nuci si o carte despre sanatate.

Colectie de retete: aduna o lista a retetelor tale preferate si prinde-le intr-o carte de bucate. Alatura cartii cate o mostra a retetelor si ambaleaza-le intr-un cos.

Creeaza un album: magazinul cu chilipiruri din cartierul tau ar trebui sa aiba tot ce este necesar. Strange fotografii pe care le ai cu familia ta si realizeaza-ti propriul album personalizat.

Patiseria: produsele de patiserie sunt un cadou grozav in orice perioada a anului. Incearca sa amesteci dulciurile tale preferate cu preparate ce au in componenta un continut scazut de grasimi si zahar.

Cosul lunar: aceasta idee este foarte potrivita pentru persoanele care petrec cea mai mare parte a anului in locuri diferite. De sarbatori, trimite primul cos-cadou, apoi, in fiecare luna, trimite ceva potrivit temei din luna respectiva, indiferent daca vorbim de Sfantul Valentin sau de Luna Sanatatii Inimii.

In acest sezon de sarbatori, fii creativa si propune-ti sa daruiesti aceste cadouri realizate acasa! Vei fi surprinsa de cata bucurie poti oferi celor dragi tie si cat de mult vor aprecia ei efortul tau!
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sfaturi practice