Igiena copiilor sanatosi – un nou program educational

Dettol a dezvoltat programul educational „Igiena copiilor sanatosi” in perioada 15 ianuarie – 28 februarie, promovand in randul elevilor din clasele I-IV regulile unei igiene corecte.

Igiena copiilor sanatosi - un nou program educationalIn cadrul acestui eveniment educational peste 9 000 de elevi din zeci de scoli generale, din toate sectoarele capitalei sunt incurajati sa spuna cum se pot feri de boli si infectii, sa enumere regulile de igiena pe care le cunosc.
Campania s-a dovedit a fi un succes, elevii fiind foarte interesati de subiect si participand activ. Au invatat ca pot avea grija singuri de sanatatea lor ferindu-se astfel de gripa, raceala si infectiile provocate de
virusuri si bacterii.

Pentru ca este mai bine sa previi decat sa tratezi, Dettol a oferit fiecarui elev cate un gel antibacterian pentru maini Dettol. Dettol este singura gama de produse antibacteriene recomandata de Societatea Romana de Pediatrie si este disponibila exclusiv in farmacii!
Pe langa gelul antibacterian pentru maini Dettol in farmacii se gasesc si Sapunul lichid antibacterian Dettol si Spray-ul dezinfectant pentru suprafete Dettol.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Stiri