IKEA și-a lansat catalogul pentru 2014

Vești bune pentru fanii brandului: România a lansat astăzi, 13 august, noul Catalog IKEA 2014. În perioada 19 august – 8 septembrie, 950.000 de exemplare din noul catalog vor fi distribuite gratuit către toate locuințele din București, Ploiești și împrejurimi.

Noul Catalog include 324 de pagini de inspirație și idei. Tema Catalogului de anul acesta este „Bucură-te de fiecare moment petrecut acasă'.

Pentru o orientare mai ușoară, ediția de anul acesta include la început, în pagina 8, Cuprinsul Catalogului, cu patru secțiuni: Idei și Soluții, Stiluri, Produse și Informații.

Prima jumătate a Catalogului este împărțită în categorii: Pentru locuințe în care te simți bine, Ca să găsești ușor, Joaca este un lucru serios, ..Și destule locuri pentru cei dragi, Nopți bune pentru zile pline și Ziua bună se cunoaște de dimineață.

A doua parte a Catalogului prezintă game extinse de produse. Cititorii pot face astfel comparații între stiluri și prețuri, pentru a alege varianta cea mai potrivită lor.

Noul Catalog vine cu o extensie digitală îmbunătățită. Aplicația IKEA Catalogue permite utilizatorilor să mobileze o cameră în realitatea augmentată și să vadă cum arată peste 100 de produse din catalog în propria casă


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri