O imagine cu un ofiter de politie si un copil a devenit virala. Povestea din spatele ei este incredibila

Un ofiter de politie a demonstrat recent ca indiferent de profesia pe care o are, un tatic ramane un tatic.

Dupa ce a gasit un baietel ratacind in trafic intr-o zona rezidentiala, ofiterul de politie s-a adus la o camera de garda pentru a fi examinat, insa dedicare sa pentru meseria pe care o are nu s-a oprit aici.

Intr-o imagine ce a devenit virala in foarte scurt timp, ofiterul James Hurst tine in brate, pe un pat de spital, un bebelus din varsta de 1 ani si 4 luni. Copilasul sta si doarme profund in bratele ofiterului, in timp ce acesta asteapta rabdator.

Conform Today.com, James este ofiter de politite de mai putin de un an si este tatal a doi baieti. Acesta a declarat ca actiunile sale din acea zi nu au nimic de-a face cu munca de politist ci ca asta inseamna sa fii om.

James a declarat ca l-a luat pe baietel in brate sa il linisteasca pentru ca acesta era speriat si plangea in timp ce medicii incercau sa il examineze. Apoi bebelusul  a adormit imediat in bratele sale si ca orice tatic responsabil, l-a lasat sa doarma.

 

 

James, care are la randul sau 2 baieti in varsta de 7 si 9 ani, a declarat ca „Incercam sa il linistesc asa cum fac si cu baietii mei”. Insa dupa ce a tinut in brate destul de mult timp bebelusul care cantareste peste 10 kilograme, cumulat cu uniforma si echipamentul sau care si ele cantareau peste 12 kilograme, James a obosit si de aceea i s-a oferit un pat in care sa poata sta cu bebelusul in brate in continuare. Si au stat, timp de 2 ore in care bebelusul a dormit.

Ofiterul de politie a primit foarte multe laude pentru gestul sau insa a spus ca nu se considera un erou asa cum i se spune „Nu am intrat intr-o cladire in flacari. Nu am facut decat sa linistesc si sa fiu alaturi de un copilas speriat”.

Sursa: scarymommy.com
Foto: 123rf.com, Facebook
Text: Simona David


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie