Imaginea unui tată care doarme sub patul de spital al fiului bolnav a frânt inimile a mii de oameni | FOTO

Imaginea unui tată care doarme sub patul de spital în care se află fiul său bolnav a frânt inimile a mii de oameni din lumea întreagă.

Amy Palmer, mama copilului bolnav, a postat imaginea cu soțul ei, Andre, și cu fiul lor AJ pe Facebook, după ce băiețelul a suferit un atac de astm și a ajuns la spital de urgență, unde a fost și internat.

În imagine se vede micuțul dormind în patul de spital și tatăl sub pat, având doar o pernă sub cap.

'Aceasta este imaginea unui bărbat muncitor dedicat familiei. După o tură de noapte a venit direct aici, la fiul lui care este internat în spital. Este atât de obosit, dar totuși aici, alături de fiul lui. Premiul de tată al anului merge către Andre Palmer. Te iubesc mai mult decât pot descrie în cuvinte, iubitule' a scris soția bărbatului în dreptul imaginii postate pe Facebook.

Mama a povestit că soțul ei nu avea cum să doarmă altfel, pentru că salonul în care este intrenat copilul avea loc doar pentru un scaun și pătuț. Și dacă pentru alții este un doar un bărbat care doarme pe podea, pentru ea este un om care a muncit toată noaptea, care nu a mai reușit să ajungă acasă să se odihnească.

'Asta nu arată altceva decât ce soț minunat este', a spus Amy.

Așa cum era de așteptat, imaginea a emoționat foarte multă lume, iar oamenii le-au transmis mesaje de susținere și urări de sănătate pentru micuțul aflat pe patul de spital.  Cei doi soți au fost și ei impresionați la rândul lor de reacțiile oamenilor de pe rețeaua de socializare.

amy_palmer

'Vă mulțumim pentru toate gândurile bune și rugăciunile voastre. Omulețul nostru a fost externat și acum se află acasă, se odihnește. La fel și tati care doarme după atât timp de nesomn', a scris Amy.

Amy a mai completat că personalul spitalului a fost și el emoționat de imagini și regretă că nu a știut de acest caz, pentru că s-ar fi găsit o soluție ca tatăl să doarmă mai comod împreună cu băiețelul lui.

Foto : Facebook.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie